CEO Hans Coffeng verlaat CED Group

0

Hans Coffeng (foto) vertrekt op 1 maart 2021 na acht jaar als CEO bij de CED Group. Volgens hem is het een passend moment. “CED heeft adequaat gereageerd en grip op de Covid19-situatie, zet zijn groei met solide financiële resultaten door en heeft diverse toekomstgerichte (digitale) projecten in uitvoering.”

Onder leiding van Coffeng verbreedde CED zijn focus van schade-expertise naar full-service schademanagement. Nieuw geïntroduceerde services als Herstel in Natura, Claims Connect en Noodhulpdienstverlening onderstrepen dat. “CED is een geweldig bedrijf met goede vakmensen en veel deskundigheid. Het weet zich steeds weer aan te passen aan trends en ontwikkelingen in de markt. Nu ook aan de gevolgen van corona”, aldus Coffeng.

Groninger aardbevingsschades

“Het geeft grote voldoening mensen met schade verder te kunnen helpen. Al onze klanten in Europa zijn blij met onze hoge kwaliteit in dienstverlening, die ook steeds meer digitaal ondersteund wordt. Inmiddels is CED ook een partner voor belangrijke maatschappelijke projecten, zoals de beoordeling van de Groninger aardbevingsschades en het landelijke bron- en contactonderzoek voor de GGD’en.”

Op zoek naar opvolger

Damien Lestang, lid RvC en partner bij aandeelhouder BlackFin: “Met het vertrek van Hans zullen we op zoek gaan naar een vervanger die CED de komende jaren naar de volgende fase kan leiden. Tot die tijd nemen François Goffinet (COO) en Jan Willem Wolffenbuttel (CFO) de eindverantwoordelijkheid ad interim waar.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.