Centraal Beheer wint SAN Reclameparel Accent

0

Centraal Beheer heeft een SAN Reclameparel Accent gewonnen voor de Even Apeldoorn bellen-campagne. Met deze prijs is Centraal Beheer officieel onderscheiden door de vakjury als Beste Reclamecampagne van de afgelopen dertig jaar.

“We zijn heel erg trots op deze eervolle beloning voor onze legendarische Even Apeldoorn bellen-commercials. Wat een mooie waardering voor onze iconische commercials die al meer dan 30 jaar bestaan”, aldus Peggy Spaapen, senior manager Strategie Merkpositionering & Marketing van Centraal Beheer.

Knipoog

Spaapen: “Even Apeldoorn bellen is onlosmakelijk met Centraal Beheer verbonden en staat voor de welbekende knipoog en het humoristische ‘Even Apeldoorn bellen’ moment en het gemak waarmee je contact met ons opneemt als het even tegen zit. De commercials werden drie keer eerder bekroond met een Gouden Loekie en we haalden achttien keer de laatste/beste vijf bij de Gouden Loekie Verkiezing.”

De Reclameparels zijn de beste campagnes van de afgelopen dertig jaar, een eenmalige categorie in verband met het dertigjarige bestaan van SAN.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.