Centraal Beheer ontvangt keurmerk MKB Verzuim-ontzorgverzekering

0

Centraal Beheer heeft het keurmerk MKB Verzuim-ontzorgverzekering ontvangen. Deze nieuwe verzuimverzekering inclusief arbodienstverlening is het resultaat van afspraken tussen het ministerie van SZW, MKB-Nederland, VNO-NCW, LTO Nederland en het Verbond van Verzekeraars.

De MKB Verzuim ontzorg-verzekering van Centraal Beheer biedt speciaal aan kleine werkgevers volledige ondersteuning bij langdurig verzuim van medewerkers. Er wordt samengewerkt met arbodienst Expereans. Met deze uitbreiding op de reeds meest complete verzuimverzekering van Centraal Beheer, Verzuimservice Compleet, is er nog meer ondersteuning voor de werkgever. Door onder andere een vaste casemanager toe te wijzen.

Bij (dreigend) langdurig verzuim van de medewerker wijst Centraal Beheer een casemanager toe aan de werkgever en medewerker voor begeleiding bij verzuim en re-integratie. De casemanager is ‘regisseur’ tussen werkgever, medewerker en professionals als bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen, zonder hun verantwoordelijkheden over te nemen, stelt de verzekeringsmaatschappij. “Deze ondersteuning neemt de kleine werkgever veel werk uit handen waardoor hij zich gewoon kan blijven focussen op zijn bedrijf. Een ander voordeel is dat de voorgeschreven re-integratie-activiteiten volledig vergoed worden. Dus geen zorgen over onverwachte kosten bij verzuim. Kortom, een verzekering die doet waar hij voor bedoeld is: werkgevers in het MKB ontzorgen bij langdurig verzuim”, aldus Centraal Beheer.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.