Centraal Beheer helpt klusser zoeken

0

Met de nieuwe Klushulp-tool brengt Centraal Beheer verzekerden in contact met een vakman die de klussen in- en om het huis voor hen kan uitvoeren, waar ze zelf niet aan toekomen, geen zin in hebben of omdat ze twee linkerhanden hebben. Hiervoor wordt samengewerkt met startup Zoofy.

De Klushulp is een nieuwe dienst in het groeiende aanbod van diensten dat Centraal Beheer biedt naast haar verzekeringen.

De Klushulp gaat van start met 44 veel voorkomende klussen die gedaan kunnen worden. Denk aan CV onderhoud, plinten leggen, gootsteen/ afvoer ontstoppen en de vaatwasser repareren. Maar ook lichtschakelaars maken, een lamp ophangen of een radiator verplaatsen behoren tot de mogelijkheden. Dit aanbod wordt later uitgebreid. De vakmannen zijn online in te plannen en komen op het tijdstip dat de klant het beste schikt.

Dagelijks gemak

Centraal Beheer investeert al langer in nieuwe diensten die hulp te bieden bij dagelijkse kleine ongemakken waar mensen geen tijd voor, geen zin in of geen verstand van hebben. Eerder dit jaar werd nog de dienst Telefoonreparatie gelanceerd, waarmee mensen hun telefoon kunnen laten repareren op een locatie naar keuze. Andere diensten die aangeboden worden zijn de autoschadeherstel service en de pechhulp on demand RoadGuard.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.