CDFD vraagt input voor examens 2019

0

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) roept vertegenwoordigers van aanbieders, adviseurs, bemiddelaars en opleidings- en exameninstituten en andere belangstellenden op input aan te leveren voor de PE-examens en de initiële examens 2019.

Partijen worden elk jaar door het CDFD uitgenodigd om ontwikkelingen aan te dragen. Dit jaar kan dit tot 17 juli. Alle relevante ontwikkelingen worden door het CDFD verzameld en voorgelegd aan de PE-commissie.

PE-examens en de initiële examens

De PE-commissie stelt de ontwikkelingen vervolgens vast en uiterlijk dit najaar wordt de minister van Financiën hierover geïnformeerd. Hierna wordt het besluit van de minister geconsulteerd door het ministerie van Financiën. De uiteindelijk geselecteerde ontwikkelingen – en de daaraan gekoppelde toetstermen – worden vanaf 1 april 2019 in de examens opgenomen. Dit geldt voor de PE-examens en de initiële examens.

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
Facebook, Twitter en/of LinkedIn

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.