CDFD adviseert over gelijkstelling Wft-diploma’s

0

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft een aanvullende lijst van gelijkstellingen Wft-diploma’s gepubliceerd. Dat gebeurt nu voor de negentiende keer. Het betreft diploma’s die ook voldoen aan de deskundigheidsvereisten van één of meer Wft-diploma’s. De lijst is niet definitief, maar moet nog door de minister van Financiën formeel worden bekrachtigd.

De gelijkstellingen zijn mogelijk voor de Basismodule, Hypothecair krediet (alleen deelmodule Algemeen), Consumptief krediet, Schadeverzekeringen, Levensverzekeringen (alleen deelmodule Algemeen, Beleggen A, Volmacht Leven en Volmacht Schade.

De diploma’s en instellingen: Basisopleiding Financiële Planning (Baard Fiscale Opleidingen), Persoonlijk Financieel Adviseur (Eduvalent), Economische wetenschappen afstudeerrichting Bedrijfseconomie (Erasmus Universiteit Rotterdam), Financial Services Management (Hogeschool voor Economische Studies, Amsterdam), MEAO vrije studierichting met tenminste het vak Assurantie (MBO College Oosterborch), Doctoraal Fiscale Economie met tenminste het (keuze)vak Verzekeringsrecht (Universiteit van Amsterdam), Master of Personal Finance MPF (Universiteit van Tilburg – TIAS Business School).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.