CB: Juridische Hulp voor klanten en niet-klanten

0

Centraal Beheer introduceert een nieuwe dienst: Juridische Hulp. Volgens de verzekeraar levert dit makkelijk en snel juridisch advies voor iedereen die hulp kan gebruiken bij juridische problemen. Met advies op maat en tegen vaste kosten.

Met Juridische Hulp kunnen klanten en niet-klanten juridisch advies en ondersteuning krijgen bij problemen rondom ‘Huis’, ‘Consumentenzaken’ en ‘Werk’. Maar ook informatie krijgen en voorbeeldbrieven downloaden.

Onverzekerd

Marteyn Roose, directeur bij Centraal Beheer: “Lang niet iedereen is verzekerd voor juridische hulp. We weten dat 40% van de Nederlanders helemaal geen rechtsbijstandverzekering heeft. En de mensen die wel een verzekering hebben, hebben die vaak maar voor een specifiek juridisch gebied. Maar wat als je toch juridische hulp nodig hebt? Daarom hebben we Juridische Hulp opgezet. Om ook iedereen met een onverzekerd juridisch probleem te kunnen helpen.”

Kosten

“Juridische Hulp is makkelijk online aan te vragen en de kosten zijn direct duidelijk”, zegt Roose. “De klant vult in waarvoor hij hulp zoekt. Binnen één werkdag wordt contact opgenomen door een jurist die specialist is op het aangegeven probleem. Samen met de klant wordt de situatie besproken en de mogelijke vervolgstappen.”

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
FacebookTwitter en/of LinkedIn

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.