CB helpt met woningisolatie

0

Sinds juni dit jaar kunnen woningeigenaren bij Centraal Beheer (CB) terecht voor advies over en aanschaf van zonnepanelen. Hiermee maakte de verzekeraar een start met de dienst ‘Duurzaam Woongemak’, bedoeld om consumenten te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Deze dienst wordt nu uitgebreid met woningisolatie.

Jaap de Groot, Business Development manager bij CB: “Veel consumenten willen hun huis wel verduurzamen, maar vinden het ingewikkeld. Ze weten niet goed waar ze moeten beginnen en wat er allemaal bij komt kijken. Daar helpen wij, samen met onze partners, ze graag een handje bij met de expertise die wij in huis hebben. Wij hebben als verzekeraar al jaren ervaring met woningonderhoud en weten hoe belangrijk het is dat dat goed gebeurt. De hulp die we bieden bij het aanschaffen en plaatsen van zonnepanelen wordt goed gewaardeerd, ruim 30.000 klanten hebben een dakscan uitgevoerd op de website en in korte tijd hebben al honderden klanten profijt van de  zonnepanelen op hun dak.”

Isolatieservice

De Groot: “We introduceren nu de isolatieservice als nieuw onderdeel van Duurzaam Woongemak. Daarmee bieden we iedereen met een koopwoning hulp bij het isoleren van de woning. Op onze website kun je met de isolatiescan vrijblijvend bekijken op welke manieren je je woning beter zou kunnen isoleren. En wat de prijs is, de terugverdientijd en het effect op je energielabel en woningwaarde. Zo heeft de klant in twee minuten een eerste indicatie. Wil je vervolgens meer weten? Dan komt gratis en vrijblijvend een adviseur bij je thuis voor een persoonlijk gesprek. Hij beantwoordt alle vragen en bekijkt de mogelijkheden, zodat hij een goed advies kan geven en een daarbij passende offerte.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.