Cashcow Awards 2018 uitgereikt

0

Tijdens het plenaire ochtendprogramma van de BeleggersFair zijn vandaag de prestigieuze Cashcow Awards 2018 uitgereikt. Degiro, Martine Hafkamp en ASN Bank behoorden tot de acht gelukkigen die een award mochten ophalen.

De Cashcow Awards, een initiatief van Cash magazine, Cashcow.nl en beleggersclub Bull Up, werden dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Ruim 1800 beleggers hebben hun stem uitgebracht. Zij verkozen welke financial in acht verschillende categorieën een award waardig is.

Winnaars

De winnaars die uit handen van BeleggersFair-dagvoorzitter Charles Groenhuijsen en redacteur Freek Tewes van Cash magazine en Cashcow.nl een Cashcow Award 2018 uitgereikt kregen, zijn:

Cashcow Award 2018Winnaar
Beste brokerDegiro
Beste aanbieder van structured productsBNP Paribas Markets
Beste aanbieder van duurzame productenASN Bank
Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoedSynVest
Beste BeleggingsexpertMartine Hafkamp
Beste CrowdfundplatformFunding Circle
Beste online vermogensbeheerderBinckBank
Beste aanbieder impactbeleggenNN Investment Partners

 

Beleggingsexpert

Martine Hafkamp, mede-eigenaar van vermogensbeheerder Fintessa, werd gekozen tot beste beleggingsexpert en liet de genomineerden Corné van Zeijl (Actiam), John Beijer (Turbotrends), Nico Bakker (BNP Paribas) en Richard de Jong (Van Lieshout & Partners) achter zich.

Broker

Degiro werd ook dit jaar verkozen tot beste broker. Binck, Lynx, TradersOnly en ING hadden het nakijken. Maar voor BinckBank was er nog een award in de categorie beste online vermogensbeheerder. Axento, Evi van Lanschot, Hof-Hoorneman Bankiers en ING vielen in deze categorie buiten de boot.

Duurzame producten

ABN Amro, BNP Paribas, Rabobank en Triodos Bank waren genomineerd als beste aanbieder van duurzame producten, maar zij moesten deze eer afstaan aan ASN Bank. Voor beleggingsproducten in vastgoed ging de award naar Synvest, die Credit Linked Beheer, Annexum, Duinweide Investeringen en Holland Immo Group achter zich liet.

Crowdfundplatform

Funding Circle won de award als beste crowdfundplatform; Collin Crowdfund (winnaar van vorig jaar), Duurzaaminvesteren, Kapitaal Op Maat en Geldvoorelkaar hadden hierbij het nakijken. BNP Paribas, Citi, Commerzbank, Goldman Sachs en ING streden voor de award voor de beste aanbieder van structured products, maar BNP Paribas zegevierde.

Impactbeleggen

Tot slot waren Actiam, NN Investment Partners, BNP Paribas Asset Management, Triodos en Robeco genomineerd voor de ‘beste aanbieder impactbeleggen’. NN Investment Partners won voor het tweede opeenvolgende jaar deze strijd.

Eerdere Cashcow Awards

Beste vermogensbeheerder: Fintessa Vermogensbeheer

Beste ETF-aanbieder: Think ETF’s

Cash Innovatieprijs: Fitvermogen

Cash Publieksprijs: Actiam

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.