Casami wil verkoop huis versnellen

0

De nieuwe site Casami.nl wil het huizenkopers makkelijker maken om een beslissing te nemen door alleen woningen aan te bieden die voldoen aan vooraf opgegeven criteria. Verder begeleidt het platform verkopers bij het optimaal presenteren van hun woning.

Kopers kunnen een eigen profiel aanmaken en vervolgens worden woningen aanbevolen die daarbij passen. Het idee is dat kopers daardoor sneller hun ideale huis vinden. De dienst is gratis voor kopers. Huizenverkopers worden begeleid bij het optimaal presenteren van hun woning. Er wordt ondersteuning geboden bij het inspelen op kopersgedrag. De verkoper krijgt bijvoorbeeld vraagprijsadvies en aanbevelingen om in te spelen op zaken waarop kopers bij hun huis afhaken. Verkopers betalen eenmalig 100 euro voor de dienst.

Via crowdfunding wil Casami het benodigde startkapitaal van 70.000 euro binnenhalen. Op Symbid kan iedereen mede-eigenaar worden door te investeren vanaf 20 euro. Mensen die 100 euro of meer investeren, mogen daarnaast één huis gratis verkopen via Casami.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.