Cas Ceulen nieuwe Chief Health Officer van VGZ

0

Cas Ceulen is per 24 augustus definitief benoemd tot Chief Health Officer (CHO) bij Coöperatie VGZ. De afgelopen maanden vervulde hij deze functie al op interim-basis, als opvolger van Marjo Vissers, die tot CEO werd benoemd.

Ceulen werkt sinds 2004 bij VGZ. Hij was onder meer als programmamanager betrokken bij de transitie van ziekenfonds naar zorgverzekeraar en de herinrichting van de divisie Zorg in 2012. Daarna was hij vijf jaar Inkoopmanager Medisch-specialistische Zorg en de laatste vijf jaar clusterleider bij de divisie Klant & Merkpartners.

Resultaatgericht en verbindend

Marjo Vissers: “Ceulen heeft zich als mijn vervanger bewezen als een ervaren, resultaatgerichte en verbindende leider. Hij heeft oog voor de belangen en ideeën van zorgprofessionals en andere belangrijke stakeholders én onze medewerkers en leden. Zijn ervaring in de zorg en op het gebied van stakeholdermanagement in de B2B-context zijn voor ons van grote waarde.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.