Callas Credit Life lanceert Woonlastenverzekering Basis

0

Callas Credit Life heeft de dekking van zijn woonlastenverzekering verruimd en het productenpallet uitgebreid met de Woonlastenverzekering Basis voor klanten die geen volledige woonlastenverzekering willen afsluiten.

De beroepsdekking is uitgebreid en de maximale looptijd verhoogd tot een leeftijd van 70 jaar. Diverse bestaande aandoeningen kunnen voortaan tegen een opslag gewoon worden meeverzekerd. Daarnaast keert de verzekering een eenmalig extra bedrag uit van 3.000 euro bij duurzame en volledige arbeidsongeschiktheid, en geldt bij ziekenhuisopname een extra uitkering van 35 euro per dag, tot een maximum van 30 opnamedagen. De premie van de verzekering daalt met gemiddeld 1% licht. De vernieuwde woonlastenverzekering is opgenomen in de eveneens vernieuwde Inkomensplanner op het Callas Credit Life Extranet.

Woonlastenverzekering Basis

Voor klanten die geen volledige woonlastenverzekering willen afsluiten komt Callas Credit Life met de Woonlastenverzekering Basis. Het product biedt enkel dekking bij ongevallen, waardoor de premie van deze Woonlastenverzekering Basis – die zonder medische keuring is af te sluiten – volgens de verzekeraar 60% lager ligt dan de volledige Woonlastenverzekering Compleet. De basisdekking kan op een later tijdstip, na medische acceptatie, in een volledige dekking worden omgezet.

Perry Dizij, Directeur van Callas Credit Life: “Met deze vernieuwde woonlastenverzekering komen we tegemoet aan de wensen van de markt en bieden we meer flexibiliteit en keuzevrijheid. Mensen met een bestaande aandoening hebben de keuze om die tegen een individueel afgestemde extra premie mee te verzekeren, of met een clausule uit te sluiten, zodat de premie lager blijft. En wie zich om ziekterisico weinig zorgen maakt, maar zich wel tegen de financiële risico’s van een ongeval wil verzekeren, heeft daartoe nu een laagdrempelige mogelijkheid.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.