Callas Credit Life gaat verder als Credit Life

0

Vijf jaar nadat Credit Life Callas heeft overgenomen, is de volledige samensmelting voltooid en kondigt Callas Credit Life zijn herlancering aan: vanaf vandaag gaan de administrateur en verzekeraar verder onder de naam Credit Life.

“Deze stap is het eindpunt van een ontwikkeling die in 2011 begon, toen Credit Life besloot haar activiteiten in de Nederlandse markt flink uit te breiden. De volledige integratie van Callas in Credit Life maakt ons tot verzekeraar en administrateur in één. Voor intermediairs en hun klanten biedt dit meer stabiliteit en zekerheid. Met deze stap geven wij bovendien als verzekeraar het duidelijke signaal af dat wij in de Nederlandse markt zijn om hier ook te blijven”, zegt Perry Dizij (foto), directeur van Credit Life.

Eén aanspreekpunt

“Intermediairs hebben voortaan één aanspreekpunt, Credit Life, wat de communicatie en dus hun dienstverlening aan eindklanten ten goede komt”, zegt Dizij. “Ook verzekerden hebben voortaan slechts één aanspreekpunt, zodat ze sneller worden geholpen bij bijvoorbeeld vragen over hun medische acceptatie, de status van hun aanvraag of in het geval van schade. Credit Life heeft met Callas niet alleen een administrateur maar ook marktkennis in huis gehaald, waardoor de productontwikkeling verbetert en versnelt. Wij zullen exclusief voor en met haar samenwerkende intermediairs verzekeringsoplossingen ontwikkelen. De eerste nieuwe en vernieuwde verzekeringen staan voor dit voorjaar gepland.”

Medische acceptatie

Dizij: “Credit Life is als administrateur en verzekeraar in één onafhankelijk en kan hierdoor zijn marktpotentieel maximaal benutten. Als enige verzekeraar in betalingsbeschermingsproducten in Nederland doen wij de medische acceptatie zelf, in eigen huis. Contact met verzekerden loopt niet via externe partijen, maar rechtstreeks met onze eigen medische afdeling. Wij zijn onderdeel van de internationale RheinLand Versicherungsgruppe, waardoor we een sterke financiële positie hebben en zekerheid aan intermediairs en hun klanten bieden. Naast de woonlastenverzekering, waarin we marktleider zijn, bieden we onder andere ook inkomensgarantie- en overlijdensrisicoverzekeringen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.