Callas biedt particuliere leaserijder zekerheid

0

Met de nieuwe Callas Private Leasebeschermer worden bij inkomensverlies door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid de leaseverplichtingen overgenomen. In geval van overlijden worden de resterende verplichtingen uit de private leaseovereenkomst uitgekeerd, zodat de nabestaanden van de auto gebruik kunnen blijven maken.

Consumenten die voorheen een consumptief krediet gebruikten voor de aanschaf van een auto, stappen in groten getale over naar private lease. Callas speelt op deze verandering in door de bijbehorende risico’s voor gebruikers af te dekken middels de Private Leasebeschermer.

Kredietbeschermer

Callas heeft daarnaast de overlijdens- en arbeidsongeschiktheidsdekking van zijn bestaande Callas Kredietbeschermer uitgebreid en de premie verlaagd. Aan de overlijdensdekking is een extra korting voor niet-rokers toegevoegd.

Voortaan zijn alleen nog de ziektes en klachten die de verzekerde had in de 24 maanden voor de ingangsdatum uitgesloten van dekking. In de oude voorwaarden werd hiervoor geen termijn genoemd. De nieuwe voorwaarden voorzien tevens in een volledige dekking voor diabetici, uitgezonderd dekking bij overlijden of arbeidsongeschiktheid als gevolg van bestaande diabetes. De bepaling dat mensen met suikerziekte alleen gedekt zijn bij overlijden door een ongeval en bij arbeidsongeschiktheid door een ongeval of psychische klachten is hiermee komen te vervallen.

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
FacebookTwitter en/of LinkedIn

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.