Britse Superscript zet voet op Europese vasteland

0

De Britse verzekeringsmakelaar Superscript gebruikt Rotterdam als springplank naar het Europese vasteland. De verzekeraar is actief in het MKB-segement met als doelgroep snelgroeiende Europese techbedrijven, veelal startups en scale-ups.

Rotterdam wordt het hoofdkwartier van Superscript op het Europese vasteland. De Britten zien onze havenstad als rijzende ster op het gebied van FinTech. Cameron Shearer, CEO van Superscript: “Nederland is de thuisbasis van een aantal van de grootste FinTech-bedrijven in Europa. De ondernemersmentaliteit en getalenteerde werknemers zorgen voor een perfecte match met de activiteiten van Superscript. Het voelt dus heel natuurlijk om onze Europese activiteiten in Rotterdam te vestigen. Het gebrek aan kennis over verzekeringen geeft vaak problemen bij startups en scale-ups. Daar willen wij verandering in brengen.”

Slimme technologieën

Het aanbod van Superscript bestaat uit verzekeringen op met name technologisch en financieel gebied, waaronder crypto en digitale activa. Daarbij maakt het gebruik van slimme technologieën, zoals machine learning, om de dienstverlening continu te verbeteren. Alle technologie wordt in eigen huis ontwikkeld

Onlangs heeft Superscript bij investeerders 65 miljoen Britse ponden opgehaald. Daarmee wil het onder andere een nieuw online platform ontwikkelen, waar klanten zelf verzekeringen kunnen regelen en beheren.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.