BrightPensioen viert jubileum virtueel

0

Om te vieren dat BrightPensioen in 2020 vijf jaar bestaat, vraagt de pensioenaanbieder de inmiddels 9.000 deelnemers dit heugelijke feit ludiek met hen mee te vieren op LinkedIn. Deze mede-eigenaren plaatsen een aantal speciaal hiervoor ontworpen visuals op hun LinkedIn-profiel.

Via een coöperatie wordt iedere deelnemer mede-eigenaar van BrightPensioen en heeft daarmee een stem in hoe zaken bij BrightPensioen geregeld worden. Dat heeft voor veel van de aangesloten deelnemers een rol gespeeld bij hun keuze, zegt Sjaak Zonneveld, directeur BrightPensioen. “We zijn enorm trots op waar we na vijf jaar staan. De groei zit er goed in. Met deze ludieke actie laten onze 9.000 mede-eigenaren deze week zien dat ze hun pensioenzaakjes slim op orde hebben.

Stem van de deelnemer

Naarmate het aantal deelnemers groeit, groeit het aandelenbelang – en daarmee de zeggenschap – van de deelnemerscoöperatie. Zonneveld: “Waar we vijf jaar geleden nog dachten zowel een duurzaam als niet-duurzaam fonds te gaan aanbieden, heeft de stem van de leden een belangrijke rol gespeeld in het besluit om uitsluitend een duurzaam fonds te bieden. Maar ook over kleinere zaken vragen we input. Zo hebben we onze leden tijdens de vorige ALV al gevraagd of ze dit idee van het LinkedIn-feestje leuk vonden. En de grote meerderheid was positief.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.