BrightPensioen organiseert ‘Geen Pensioen Driedaagse’

0

BrightPensioen organiseert dit jaar voor het eerst de ‘Geen Pensioen Driedaagse’ op 27, 28 en 29 november.

Sjaak Zonneveld (foto), directeur BrightPensioen: “Het doel van deze Geen Pensioen Driedaagse is om mensen die geen pensioen opbouwen en werkgevers die op gebied van pensioen niets voor hun personeel geregeld hebben wakker te schudden. Daarnaast willen we adviseurs laten zien hoe zij de doelgroep van werkgevers die geen pensioenregeling willen, toch kunnen bedienen. Met de Geen Pensioen Driedaagse willen we invulling geven aan onze maatschappelijke doelstelling, het verkleinen van de ‘Witte vlek’, oftewel het verkleinen van de groep mensen die geen pensioen opbouwt. We zien dit initiatief als een noodzakelijk en nuttige aanvulling op de al langer bestaande landelijke Pensioen3daagse van Wijzer in geldzaken. Aangezien die zich juist richt op werknemers die al wel pensioen opbouwen.”

Webinars

De volgende webinars vinden plaats tijdens de Geen Pensioen Driedaagse:

  • Maandag 27 november, 15.00 uur: De rol van de adviseur bij het terugdringen van de ‘Witte vlek’.  Doelgroep: Adviseurs. Speciale gast: Theo Gommer.
  • Dinsdag 28 november, 15.00 uur: Wat te doen met zelfstandigen zonder pensioen? Doelgroep: Zelfstandigen zonder pensioen en politiek Den Haag. Speciale gast: Cristel van de Ven.
  • Woensdag 29 november, 15.00 uur: Werkgevers zonder pensioen. Doelgroep: Werkgevers zonder pensioenvoorziening. Speciale gast: Lianne Kapper.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.