Breder VKG-assortiment hypotheken en kredieten

0

VKG voegt Defam Premium, Voordegroei en Clarian Wonen toe aan het assortiment hypotheken en kredieten. Adviseurs die samenwerken met VKG beschikken daarmee over een ruim productassortiment, dat inmiddels bestaat uit 36 verschillende hypotheek- en 8 kredietproducten.

Het label Voordegroei biedt het MKB diverse financieringsmogelijkheden vanaf 250.000 euro en het label Clarian Wonen richt zich op senioren en oversluiters in de niet-NHG-markt. Het Premium-tarief van Defam is een extra scherp geprijsde persoonlijke lening.

Peter van der Linde (foto), directeur Hypotheken en Kredieten van VKG: “Consumenten en ondernemers gebruiken deze crisis voor het herijken van hun mogelijkheden. Dat kan een volgende stap in je ‘hypotheek-carrière’ zijn of het uitwerken van financiële plannen die je al lang hebt. Ook ondernemers herzien hun positie. Dan zijn wij er voor de financiële rust om die plannen uit te kunnen voeren. Met nieuwe aanbieders erbij geeft dat meer mogelijkheden.”

Hypotheek Vierdaagse

Van 19 tot en met 22 april organiseert VKG de Hypotheek Vierdaagse. De bij VKG aangesloten financieel adviseurs horen en zien online hier het laatste nieuws van geldverstrekkers en andere interessante marktpartijen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.