Brand Butlers van Woonfonds

0

Medewerkers van Woonfonds reizen in de maand juni in rode overalls af naar door adviseurrelaties aangedragen klanten die hulp goed kunnen gebruiken. “Wij gaan samen met professionals klanten helpen met klusjes. Hierbij kun je denken aan achterstallig onderhoud, het energiezuiniger maken van het huis of een minimetamorfose om een huis verkoop klaar te maken. Dit alles in het kader van het 40-jarig bestaan”, aldus Paul Bänziger van Woonfonds. 

Op 23 mei bestaat Woonfonds 40 jaar. Dit jubileum wordt op een bijzondere manier gevierd. Woonfonds gaat eenmalig maatschappelijk iets extra’s doen voor klanten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. “Om in deze tijd een mooi gebaar te maken, hebben wij het plan opgevat een aantal klanten die het goed kan gebruiken een hart onder de riem te steken. Hoe kan dat dan beter dan door fysieke hulp te bieden? Het liefste helpt Woonfonds iedereen, maar dat kan helaas niet. Daarom heeft Woonfonds de hulp ingeroepen van de onafhankelijke adviseurs. Zij hebben klanten aangedragen die de hulp kunnen gebruiken”, zegt Bänziger.

De voorbereidingen voor de eerste klusdag zijn in volle gang. U kunt meer informatie vinden op de website van Woonfonds: www.woonfonds.nl/40jaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.