BPF Schilders brengt bestuursondersteuning onder bij Montae & Partners

0

Montae & Partners verzorgt sinds 1 augustus de bestuursondersteuning voor het Bedrijfstakpensioenfonds voor de sector Schilders,-Afwerkings- en Glaszetbedrijf, het pensioen beheert van ruim 109.000 actieve, gewezen en gepensioneerde deelnemers. Het BPF heeft een belegd vermogen van ongeveer 9,5 miljard euro (eind 2021).

Voorzitter Dick Vis van BPF Schilders: “Na een zorgvuldig selectietraject hebben wij besloten de bestuursondersteuning onder te brengen bij Montae & Partners. En ik kan zeggen dat het gelijk goed voelt. De transitie van de bestuursondersteuning is professioneel opgepakt met als resultaat dat een en ander soepel verliep en goed is afgerond.”

Onafhankelijk

Henry van Eck (partner Montae & Partners): “Wij zijn blij dat wij de bestuursondersteuning voor BPF Schilders mogen verzorgen. De komst van BPF Schilders past in de trend dat steeds meer pensioenfondsen de bestuursondersteuning onafhankelijk willen onderbrengen. Het is corebusiness voor ons, inmiddels verzorgen wij de bestuursondersteuning voor 17 pensioenfondsen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.