Bowlen en socializen met CFD

0

Met de introductie van de ‘CFD Bowling Trofee’ geeft de Commissie Financiële Dienstverlening (CFD) het startsein van een nieuw jaarlijks terugkerend social event voor het intermediair. Deelname aan de bowlingwedstrijden staat ook open voor medewerkers van ‘intermediairvriendelijke’ aanbieders.

Voor de eerste editie heeft CFD 40 bowlingbanen gereserveerd voor twee nationale voorrondes. Deze voorrondes worden op 12 en 19 juni gehouden in respectievelijk Almere en Eindhoven. De finale vindt plaats op 25 september 2018 bij de grootste bowlingbaan van Nederland in Eindhoven.

Voor de editie 2018 kunnen maximaal 240 deelnemers zich inschrijven voor de CFD Bowling Trofee 2018. Deelname staat ook open voor medewerkers van ‘intermediairvriendelijke’ aanbieders. Die plaatsen zijn echter wel beperkt, maximaal 20% van alle deelnemers mogen niet-intermediair zijn. De deelnamekosten bedragen 22,50 euro per persoon, inclusief drank en hapjes.

Intermediairvriendelijke aanbieders

CFD-voorzitter Edwin Herdink: “We willen met dit event ook de banden aanhalen met intermediairvriendelijke aanbieders. Samen moeten we een gezond tegenwicht bieden aan het woekerende execution only aanbod en op deze wijze kunnen we contacten intensiveren en van daaruit verder samenwerken”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Alex Klein

Alex Klein is hoofdredacteur van InFinance, een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners.