Bouwmeester bestuursvoorzitter De Goudse

0

Geert Bouwmeester is benoemd tot bestuursvoorzitter van De Goudse. Daarmee treedt hij in de voetsporen van zijn vader en grootvader, die in 1924 het bedrijf oprichtte. Hij is sinds 2009 vicevoorzitter van het bestuur en na het vertrek van Michel Lamie op 1 november vorig jaar bekleedde hij de voorzittersfunctie op interim-basis.

Volgens Maarten Dijkshoorn, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Geert heeft ruime ervaring opgedaan in de verzekeringswereld, onder andere bij Swiss Re Life & Health in Londen, Stad Rotterdam en Fortis ASR. Sinds 2005 werkt hij bij De Goudse, eerst als manager Corporate Marketing & Communicatie, daarna als lid van de directie en sinds 2009 als vicevoorzitter. Inmiddels kent hij De Goudse als geen ander. Wij hebben er als Raad van Commissarissen het volste vertrouwen in dat hij als bestuursvoorzitter dit mooie familiebedrijf succesvol zal aansturen.”

In voetsporen van vader en grootvader

Geert Bouwmeester zegt er trots op te zijn dat hij de lijn van zijn vader en grootvader voortzet. “Het voelt – twintig jaar na de pensionering van mijn vader – goed om nu het roer over te nemen van het bedrijf dat altijd zo’n belangrijk deel van mijn leven heeft uitgemaakt. De Goudse heeft sinds de oprichting in 1924 altijd een eigen, onafhankelijke koers gevaren. Wij nemen daardoor nog steeds een unieke positie in op de verzekeringsmarkt. En het is mijn intentie om die koers voort te zetten. Hierbij blijft de samenwerking met het onafhankelijke intermediair het kompas voor de toekomst en een belangrijke factor voor ons succes.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.