Bouwend Nederland kiest voor De Goudse

0

De Goudse heeft een mantelovereenkomst gesloten met Bouwend Nederland. De verzekeraar biedt onder meer een verzuimverzekering aan bouwbedrijven die lid zijn van de organisatie.

De mantel is toegankelijk voor alle inkomensadviseurs die samenwerken met De Goudse. De verzekeraar stelt de aangesloten bouwbedrijven in staat het volledige 12-jaarsrisico af te dekken tegen een speciaal tarief. De bedrijven krijgen een verzuimverzekering inclusief arbodienstverlening plus verzekeringen voor het eigenrisicodragerschap van de Ziektewet en de WGA aangeboden. De bouwondernemer kan daarnaast een collectieve ongevallenverzekering afsluiten die aansluit op de bouw-cao.

De Goudse werkt voor de verzuimverzekering samen met arbodienstverlener ArboDuo. Voor bouwbedrijven die aangesloten zijn bij ArboDuo biedt De Goudse een gegarandeerd re-integratiebudget tot 4.000 euro per zieke medewerker. Dit wordt verhoogd tot 8.000 euro als de werkgever ook een WGA-eigenrisicoverzekering en/of WIA-verzekering afsluit bij de verzekeraar.

Schadelastbeheersing

Volgens directeur Commercie Bernardo Walta sluit de mantelovereenkomst aan op de focus van De Goudse op specifieke brances. “Wij specialiseren ons als ondernemersverzekeraar steeds meer in speciale doelgroepen en zijn er trots op dat Bouwend Nederland voor ons heeft gekozen”, zegt hij. “Dit stelt ons in staat om te bewijzen dat wij in samenwerking met het onafhankelijke intermediair belangrijke meerwaarde kunnen bieden aan de bouwondernemer.”

Roeland Contzé, manager ledenvoordelen bij Bouwend Nederland: “De bouw werkt hard aan preventie en schadelastbeheersing en juist op dat onderdeel investeert De Goudse. Dit leidt op termijn tot lagere lasten en een beheersbaar.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Avatar

Sietse Meijer is redacteur van InFinance, een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners.