Boost de NPS van uw advieskantoor

0

Een hoge klantloyaliteit; dat wil elk advieskantoor wel. Uw binnendienst kan daarbij een grote rol spelen. Wilt u weten hoe? Geef uw medewerkers dan op voor HypoTop (10 t/m 28 mei).

HypoTop, hét event voor binnendienstmedewerkers/Client Officers, organiseert deze inspirerende online on demand masterclass speciaal voor uw binnendienst.

Het event HypoTop is opgericht om de binnendienstmedewerkers van hypotheek- en schadekantoren te ondersteunen in de transitie naar de toekomstgerichte commercieel gedreven functie van Client Officer. HypoTop vindt volledig online plaats van 10 t/m 28 mei 2021. Omdat u en uw medewerkers het druk hebben, is het programma zo samengesteld dat de deelnemers zelf het moment kunnen bepalen wanneer ze iets kijken. De on demand masterclasses zijn daar een goed voorbeeld van.

Wat uw medewerkers kunnen verwachten:

  • Online masterclasses
  • On demand masterclasses
  • Online Client Officers ontbijt
  • Even Zoomen met…

Masterclass: boost de NPS van uw advieskantoor

Client Officers zijn de spil in het advieskantoor. Zij hebben veelvuldig contact met uw klanten. Het afgelopen jaar was daarin bijzonder, omdat digitale klantbediening een enorme opmars heeft gemaakt. Hoe kan uw binnendienst deze trends inzetten op uw eigen kantoor?

Onder de Nederlandse verzekeraars heeft Centraal Beheer de hoogste aanbeveelintentie met een NPS (Net Promoter Score) van 13. Wat heeft voor deze hoge NPS-score gezorgd? In deze masterclass gaat Annemiek Bakker (Product manager conversational bij Centraal Beheer) in op de specifieke manier van klantbediening van de verzekeraar. Innovatie speelt hierin ook een grote rol om de klanten nu, maar ook in de toekomst goed te kunnen bedienen. Uw medewerkers wacht een inspirerende sessie, waarin zij ideeën opdoen om zelf in de praktijk te brengen.

Zet uw binnendienst tijdens HypoTop de volgende stap? Meld uw binnendienst direct aan of stuur dit nieuwsbericht aan hen door.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.