Bokhorst en Zego introduceren flexibele verzekeringsproducten voor de recreatieve voertuigverhuurmarkt

0

Bokhorst Verzekeringen en insurtech Zego zijn een samenwerking aangegaan om een flexibele verzekeringsoplossing te bieden aan klanten die wagenparken met recreatieve voertuigen hebben. Door de samenwerking kan Bokhorst naar eigen zeggen innovatieve en flexibele verzekeringsproducten aanbieden aan de vele wagenparken die ze in Nederland ondersteunen.

Zego, dat begin dit jaar in Nederland werd gelanceerd, helpt wagenparken tijd en geld besparen. Sander Kernkamp, ​​GM, Zego NL: “Wij maken gebruik van gedragsgegevens zodat risico beter kan worden begrepen en de meest eerlijke premie berekend kan worden die gebaseerd is op het daadwerkelijke risico van een wagenpark. Ons volledig geautomatiseerde wagenparkportaal helpt wagenparken tijd besparen door administratie zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarnaast helpt het wagenparken geld besparen door inzichten en tools te bieden die hen helpen om wagenparkprestaties op de lange termijn te kunnen verbeteren. Door actief gebruik te maken van de functies in het wagenparkportaal kunnen wagenparkbeheerders naast het verlagen van hun premie bij verlenging, ook besparen op andere wagenparkkosten. Onze verzekeringsoplossing helpt klanten daarom niet alleen tijd en geld te besparen, het draagt ook bij aan de algehele verkeersveiligheid en duurzaamheid van het wagenpark.”

Bemiddelen

Bokhorst Verzekeringen, opgericht in 2005, heeft veel ervaring in het bemiddelen in verzekeringen voor de Nederlandse markt en is een van de marktleiders in de niche van recreatievoertuigen. “Ons innovatieve klantenbestand sluit daarom goed aan bij de flexibele verzekeringsoplossingen die Zego aanbiedt”, aldus de verzekeraar uit Ilpendam. “We hebben een niche in de markt veroverd als dé makelaar voor wagenparkbeheerders die zich bezighoudt met verhuur- en recreatievoertuigen. Dankzij onze expertise hebben we kunnen werken met een breed scala aan inventieve klanten die het beste kunnen worden bediend door het soort flexibele, tijd- en geldbesparende verzekeringsproducten die Zego aanbiedt.”

 

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.