BNP Paribas Cardif intensiveert partnerschap-strategie

0

Om de samenwerking met volmacht partners te structureren heeft BNP Paribas Cardif Bas van Mierlo aangesteld als Manager Volmacht. In deze rol is Van Mierlo verantwoordelijk voor de coördinatie van en de samenwerking met huidige en toekomstige volmacht partners.

Naast de eigen verzekeringsproducten distribueert BNP Paribas Cardif sinds 2020 verzekeringsproducten in Nederland via volmacht partners. Zo heeft de aanbieder samen met volmacht partner TAF een orv-product en een hypotheekbeschermer op de markt gebracht en met volmacht partner Hera Life een product voor de zzp’er.

Met de benoeming van Bas van Mierlo als Manager Volmacht intensiveert BNP Paribas Cardif in Nederland de ‘partnerschap-strategie’, vertelt Guido Wassink (foto), Head of Sales & Business Development. “Daarbij worden diverse vormen van samenwerking in de distributieketen ontwikkeld. Volmachten vormen daarin een van de centrale varianten. De aanstelling van Bas van Mierlo stelt ons in staat de aanpak op het gebied van volmacht nog verder uit te bouwen.”

Bas van Mierlo is sinds 2021 werkzaam bij de verzekeraar. Daarvoor werkte hij als consultant in de financiële sector bij onder meer Rabobank.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.