BLG Wonen introduceert Bedrijfshypotheek

0

BLG Wonen, dat al ruim 70 jaar particuliere hypotheken aanbiedt, breidt zijn hypotheekaanbod uit met de Bedrijfshypotheek voor de zakelijke markt.  

“Naast goed wonen wil BLG Wonen nu ook goed werken mogelijk maken”, zegt directeur Frank Soede (foto). “Door te investeren in een eigen bedrijfspand kunnen ondernemers hun concurrentiepositie versterken en blijven groeien in een steeds dynamischer zakelijk landschap. We zien dat hier vraag naar is bij het groeiende aantal ondernemers en ook hypotheekadviseurs zien deze ontwikkeling. Uit eigen onderzoek blijkt dat de hypotheekadviseur behoefte heeft aan het kunnen adviseren van zakelijke hypotheken. Uit onderzoek onder 500 onafhankelijke adviseurs blijkt dat de helft al een vorm van een zakelijk hypotheek in het assortiment heeft. Van de andere helft, de kantoren die dit dus nog niet aanbieden, stelt 81% dit wel te overwegen in de toekomst.”

Eerste stap naar zakelijke markt

“Transparantie en waarborging vormen de kern van de Bedrijfshypotheek van BLG Wonen. Met duidelijke voorwaarden en transparante rentetarieven hebben adviseurs en klanten helderheid en zekerheid. In het aanvraagproces combineren we persoonlijk contact met het beste van digitaal, waardoor klanten snel en gemakkelijk een offerte kunnen ontvangen”, zegt Dennis Karacan, Product Owner Zakelijke Financieringen bij de Volksbank, de moedermaatschappij van BLG Wonen.

Zakelijke Specialisten

Verder introduceert BLG Wonen ook zijn Zakelijke Specialisten. Met hen wil BLG Wonen zich graag, bovenop het aanbieden van financiële oplossingen, positioneren als partij náást de adviseur. Soede: “De Zakelijke Specialisten staan klaar om te assisteren bij (complexe) financieringsaanvragen en kunnen fungeren als zakelijke sparringpartner. Hiermee streven we ernaar om samen met de adviseur deze nieuwe doelgroep te kunnen bedienen. Met de Bedrijfshypotheek kan de onafhankelijke adviseur op een laagdrempelige manier een financiering voor een bedrijfspand adviseren, zodat de ondernemer de mogelijkheid krijgt om gezond te groeien met het eigen bedrijf.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.