Blauwtrust neemt meerderheidsbelang in Romeo

0

Na ongeveer een jaar geleden een minderheidsbelang te hebben genomen in Romeo, heeft Blauwtrust Groep dit belang uitgebreid tot een meerderheidsbelang.

Martin Keegstra blijft betrokken als medeaandeelhouder en CEO, terwijl Edsel de Graaf heeft besloten dit moment te gebruiken om een nieuwe weg in te slaan. “Met Romeo hebben Martin en ik een nieuw en waardevol bedieningsconcept neergezet voor intermediairs en kredietverstrekkers”, zegt De Graaf. “Romeo is nu volwassen en heeft een sterk managementteam met veel enthousiaste medewerkers. Blauwtrust Groep heeft vorig jaar een minderheidsbelang genomen in ons bedrijf en samenwerking binnen de groep gaat het heel goed. Zo goed, dat Blauwtrust Groep heeft aangegeven een meerderheidsbelang te willen nemen.”

Raakvlakken

Ferdinand Veenman, CEO Blauwtrust Groep: “We zijn erg blij met Romeo als nieuw onderdeel van onze groep. Er zijn veel raakvlakken met de diensten die de andere Blauwtrust-bedrijven leveren en de samenwerking verloopt heel goed.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.