Blaak sluit zich aan bij Söderberg & Partners

0

Blaak Verzekeringen, gevestigd in Wijchen en Zetten, is met terugwerkende kracht per 1 januari partner van Söderberg & Partners Nederland geworden. Roy van de Blaak draagt het stokje over aan de nieuwe algemeen directeur Rick Wolbrink.

Het financieel advieskantoor adviseert zakelijke en particuliere relaties op het gebied van verzekeringen, financiële planning, hypotheken en via de RegioBank-formule ook bankzaken. Naast Rick Wolbrink zijn ook Christiaan Otten en Coen Groenen medeaandeelhouder geworden.

Nieuwe generatie ondernemers

Blaak Verzekeringen is daarmee naar eigen zeggen een voorbeeld van een team jonge ondernemers die een succesvol advieskantoor verder kan laten groeien. Rick Wolbrink: “Door de samenwerking met Söderberg & Partners ontstaan er nog meer kansen voor Blaak. Zo krijgt het advieskantoor niet alleen toegang tot de services van het S&P Platform, maar is het ook in staat lokale ondernemers aan zich binden met een eigen buy and build strategie. We delen de overtuiging dat het advieswerk lokaal moet blijven, maar dat alles wat niet direct met de relatie in aanraking staat ook gecentraliseerd kan worden. Met Söderberg & Partners hebben we een professionele partner en zijn we klaar voor de toekomst. We hebben een sterke groeiambitie in onze regio waar we de komende jaren invulling aan gaan geven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.