Bianca Tetteroo vicevoorzitter Raad van Bestuur van Achmea

0

Bianca Tetteroo is met ingang van 1 januari 2020 benoemd tot vicevoorzitter van de Raad van Bestuur van Achmea. Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders hebben de aandeelhouders gisteren tevens ingestemd met de benoeming van Lex Kloosterman tot lid van de Raad van Commissarissen.

Bianca Tetteroo (foto) trad in 2009 in dienst bij Achmea en is sinds medio 2015 lid van de Raad van Bestuur. Zij is binnen de RvB verantwoordelijk voor Zilveren Kruis, Achmea IT, Achmea Pensioenservices, Achmea Investment Management en Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Raad van Commissarissen

Lex Kloosterman volgt binnen de Raad van Commissarissen Joke van Lonkhuijzen op, die dit voorjaar terugtrad als commissaris. Zijn benoeming geldt voor een periode van vier jaar. De RvC bestaat verder uit Aad Veenman (voorzitter), Wim de Weijer (vicevoorzitter), Jan van den Berg, Petri Hofsté, Roelof Joosten, Lex Kloosterman, Mijntje Lückerath, Lineke Sneller en Roel Wijmenga.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.