Bianca Knispel krijgt extra taken bij NN

0

Nationale-Nederlanden brengt Particulieren Schade, OHRA en Zorg onder één aansturing. Per 1 juni neemt Bianca Knispel ook de eindverantwoordelijkheid van Ohra en Zorg op zich. Deze functie wordt samengevoegd met haar huidige positie als directeur van Nationale-Nederlanden Particulieren Schade. De huidige directeur van Ohra, Maurice Koopman, is per 1 juni benoemd tot CEO van Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen.

Nationale-Nederlanden is met de overnames van Delta Lloyd en Vivat Schade sterk gegroeid. Als grootste Schade- en Levensverzekeraar van Nederland gaat de verzekeraar met een centrale retail aansturing hier verder vorm aan geven. Volgens Leon van Riet, CEO Schade & Inkomen, is Knispel hier de juiste persoon voor. “Ze is een bekend gezicht voor Ohra. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze verantwoordelijkheid goed past bij de visie die ze heeft voor de particuliere schademarkt. Bianca is een inspirerende en hands-on business leader met een focus op zowel de korte termijnresultaten met uitdagende doelen als op de lange termijn voor duurzame strategische resultaten, waarbij ze altijd de klant op de eerste plaats zet.”

Veel ervaring

Knispel is per 1 oktober 2019 directeur Particulieren Schade binnen NN Schade & Inkomen. Hiervoor werkte zij bij Ohra, als senior manager Schade, Digitaal en Merk, en was ze verantwoordelijk voor de (online) marketing van de Ohra Schade, het product, intelligence- en pricingteam, en voor het merk. Eerder vervulde zij verschillende commerciële en strategische posities bij Generali. Vorig jaar heeft zij voor Ohra de herintroductie begeleid van de Paarse Krokodil.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.