Bepaal AFM-agenda 2014

0

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) roept op om inbreng te leveren voor het toezicht in 2014. De toezichthouder wil belangstellenden in staat stellen om in een vroeg stadium mee te denken. ,,Het toezicht moet zich steeds opnieuw aanpassen aan de veranderende omgeving. Bij de discussie over de financiële sector hoort ook de vraag welk toezicht daar het beste bij past”, aldus de AFM.

,,Op welke ontwikkelingen moet de AFM vooral letten? Waarop is extra of juist minder toezicht nodig? Hoe kan het toezicht slimmer worden georganiseerd? Welke risico’s ziet u? Wat kan de AFM verbeteren aan haar manier
van werken? De AFM verwelkomt reacties van marktpartijen, beleggers, consumenten en overkoepelende (belangen)organisaties”, zo nodigt de AFM reacties uit.

In de komende maanden zal de AFM ook actief de dialoog opzoeken met ‘stakeholders’, waaronder marktpartijen en overheden, om te praten over relevante ontwikkelingen en risico’s in de financiële sector. Reacties kunnen worden gemaild naar focus@afm.nl . De AFM publiceert deze na 31 mei, tenzij de inzender heeft aangegeven hierop geen prijs te stellen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.