Benoemingen Verenigde RegioBank Adviseurs

0

De Vereniging Zelfstandig Adviseurs (VEZIS), belangenvereniging van de ruim 530 zelfstandige advieskantoren met een RegioBank vestiging, heet voortaan Verenigde RegioBank Adviseurs (VRA). Cees Meijer is door de leden gekozen als nieuwe voorzitter.

Op 11 april is de Algemene Ledenvergadering akkoord gegaan met de naamswijziging. Cees Meijer werd door de leden gekozen als eerste voorzitter van de Verenigde RegioBank Adviseurs. Hij is directeur bij DomburgvandePanne Financieel Adviseurs.

Marktpositie versterken

Cees Meijer ziet voldoende potentie in de markt voor de leden. “Ik ben ervan overtuigd dat het lokale ondernemerschap in combinatie met een goed georganiseerde centrale organisatie een zeer krachtige speler in de markt kan zijn. Ik zie nog veel potentie. Samen met de directie van de RegioBank zullen wij ons in de komende tijd gaan inzetten om tot een versnelling te komen van de versterking van de marktpositie van onze leden op bancair gebied.”

Bestuur

Jaap de Bruijn, Jean-Paul Ligthart en Johan Steenge traden toe tot het VRA-bestuur. Van de secretaris en plaatsvervangend voorzitter Jochem de Man en penningmeester Jos Schroer werd afscheid genomen. Tijdens de bijeenkomst werd tevens afscheid genomen van bestuurslid Nico Karhof. Hij heeft ruim 18 jaar in verschillende functies deel uitgemaakt van het VEZIS-bestuur en haar rechtsvoorgangers. Hij is benoemd tot erelid.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.