Benoemingen bij Obvion

0

Directeur Max Bronzwaer draagt per 1 augustus de leiding van Obvion Treasury over aan Rachelle Rijk. Zij is op dit moment nog Hoofd Balance Sheet Management & Funding bij de hypotheekverstrekker. Antony de Beijer is per 1 juni benoemd tot Chief Risk Officer (CRO) Obvion Hypotheken.

Na de overdracht blijft Bronzwaer binnen Obvion actief als adviseur van CEO Carlo van Kemenade en de Management Board van Obvion. Bronzwaer over zijn vertrek: “Nadat duidelijk werd dat per 1 januari 2018 een nieuwe CEO zou worden benoemd bij Obvion, is er vanuit Rabobank Groep een beroep op mij gedaan om nog een tijd aan te blijven. Hierdoor kon de continuïteit en stabiliteit in de tijd van verandering die bij Obvion in het verschiet lag, gewaarborgd blijven. Nu de nieuwe organisatie er zal staan per 1 augustus, is dat een goed moment om de leiding van Treasury over te dragen.”

Antony de Beijer

Antony de Beijer werkte eerder bij de Rabobank, waar hij meerdere posities uitoefende in het operationele en risk domein. De laatste drie jaar vervulde hij de rol van Head of RM ORM. In deze rol was hij samen met zijn team onder meer verantwoordelijk voor de operationele risico’s (non financial) van het lokale bankenbedrijf.

Foto v.l.n.r.: Antony de Beijer en Max Bronzwaer

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
Facebook, Twitter en/of LinkedIn

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.