Benoemingen bij Nh1816

0

Met goedkeuring van de Raad van Commissarissen van Nh1816, is financieel directeur Rémon Chattellon toegetreden tot de statutaire directie (foto), naast Lex Verëll (directievoorzitter) en Cas Verhage (commercieel directeur). Erik Schneider heeft de functie van president commissaris overgenomen van Hein Aanstoot, vooruitlopend op zijn vertrek uit de RvC in 2020.

De benoemingen zijn per 1 januari 2019 ingegaan. Per diezelfde datum is Mandy de Git als nieuwe HR manager gestart en op 1 april start Jerre Veltman als IT manager. Mandy de Git komt bij Pepsico vandaan en zal het personeelsbeleid bij Nh1816 voor de komende jaren vormgeven. Jerre Veltman werkt momenteel als manager Change en IT Schade Particulier bij NN. In zijn nieuwe rol bij Nh1816 zal hij samen met Rob Grijpma verantwoordelijk zijn voor de IT afdeling en strategische IT projecten.

Klanttevredenheidsonderzoek

In 2018 bezorgden de ‘lokale helden’ schadeverzekeraar NH1816 een recordomzet van ruim 53 miljoen euro aan nieuwe verzekeringen. Hierdoor groeide de premieomzet naar ruim 330 miljoen euro. De maatschappij uit Oudkarspel sloot het boekjaar af met een positief technisch resultaat van bijna 42 miljoen euro.

Het klanttevredenheidsonderzoek dat Nh1816 ook in het afgelopen jaar heeft laten uitvoeren onder de verzekerden, laat opnieuw een grote tevredenheid zien over de Nh1816-dienstverlening die samen met de lokale adviseurs wordt uitgevoerd. Gemiddeld geven verzekerden zowel een 9 voor de dienstverlening bij nieuwe aanvragen als een 9 bij schade afhandeling.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.