Benoemingen bij Ardonagh Nederland

0

Ardonagh Nederland heeft Sunny Léons, de huidige CEO van Léons Groep, benoemt tot CEO. Daarnaast wordt Fred Willemze de nieuwe managing director van Klap.

Ardonagh Nederland is eigenaar van Léons Groep, Klap Verzekeringsmakelaar en Classicus Private Insurance. Sunny Léons rapporteren aan Conor Brennan, Executive Chairman van Ardonagh Global Partners. Dov Rychter, commercieel directeur van Léons Groep, zal de rol van managing director van Léons Groep op zich nemen. Jorg Roodbeen, CEO van Klap, is benoemd tot Chief Acquisitions Officer, verantwoordelijk voor het aansturen van het M&A-proces in Nederland.

Fred Willemze

Roodbeen wordt bij Klap opgevolgd door Fred Willemze (foto). Hij wordt verantwoordelijk zijn voor het leiden van de uitbouw van de gespecialiseerde verzekeringsmakelaar, opgericht in 1854. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector heeft hij een grote staat van dienst in het realiseren van organische groei in zowel het makelaars- als volmachtkanaal. Hij bekleedde eerder leidinggevende functies bij Marsh & McLennan.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.