Benoemingen bestuur Verbond van Verzekeraars

0

De algemene ledenvergadering van het Verbond van Verzekeraars heeft ingestemd met de benoeming van Tom Kliphuis (VIVAT) tot lid van het Verbondsbestuur voor een periode van 3 jaar. De benoemingstermijn van huidig Verbondsvoorzitter Willem van Duin (Achmea) is verlengd tot 1 juli 2021.

De Verbondsleden hebben tevens goedkeuring verleend aan de herbenoeming van Maarten Edixhoven (Aegon) voor een nieuwe zittingstermijn van drie jaar. Edixhoven neemt daarbij de functie van vicevoorzitter op zich.

Samenstelling bestuur

De samenstelling van het nieuwe Verbondsbestuur: Willem van Duin (voorzitter en lid namens Achmea), Maarten Edixhoven (vicevoorzitter en lid namens Aegon), Sjoerd Laarberg (vicevoorzitter/penningmeester en lid namens Allianz), Gielijn Arends (Amlin Insurance), Jos Baeten (a.s.r.), Ron Bavelaar (Univé), Tjeerd Bosklopper (Nationale-Nederlanden), Geert Bouwmeester (De Goudse), Tom Kliphuis (VIVAT) en Ingrid Visscher (De Vereende).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.