BeneVia Groep wordt Fidus

0

De afgelopen tijd heeft Heinenoord Holding veel verzekeringskantoren overgenomen. Deze kantoren werden met de overname onderdeel van de BeneVia Groep. Vrijwel alle activiteiten van de BeneVia Groep, het bemiddelingsbedrijf van Heinenoord Holding, worden vanaf 5 juli onder één naam gebracht: Fidus.

“Onder deze nieuwe naam presenteert de groep zich als een eigentijds intermediair met altijd een passende financiële oplossing voor klanten”, zegt het bedrijf. “Met de pay off altijd zelfverzekerd doet Fidus een belofte aan haar klanten: ze gaan altijd zelfverzekerd door het leven, omdat ze weten dat de financiële bescherming goed geregeld is. Altijd passend bij de persoonlijke situatie, altijd hulp en altijd up-to-date. Door de breedte van het productassortiment en meer dan 350 verzekeringsprofessionals kunnen we deze belofte waarmaken.”

Heinenoord Assuradeuren

De verzekeringskantoren die onderdeel zijn van de BeneVia Groep die onder de naam Fidus gaan opereren zijn onder andere: Combinass, Acadium Bastion, Fidus, Johan Knegt en Dixfortuin. Onder Heinenoord Holding valt ook Heinenoord Assuradeuren, het volmachtbedrijf en de serviceprovider. Deze naam blijft ongewijzigd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.