Belegger centraal tijdens eerste editie Bull Day

0

Met een ferme gongslag ging afgelopen vrijdag de allereerste editie van Bull Day van start; een nieuw event voor beleggers die op zoek zijn naar visie, kansen en tips. Vele beleggingsgoeroes, beursexperts en -analisten zorgden ervoor dat de bezoekers deze dag volledig geïnformeerd naar huis gingen.

Bull Day is een dag voor zowel mensen die hun eerste schreden op de beurs willen zetten als spaarders, ondernemers en natuurlijk de belegger zelf. Bull Day bood hen een combinatie van educatie en duiding via masterclasses, talkshows, snelcursussen en een beursvloer vol exposanten. Vele beginnende én gevorderde beleggers ontmoetten vrijdag tientallen beurs- en beleggingsexperts in 1931 Congrescentrum te ‘s-Hertogenbosch.

Cashcow Awards 2019 uitgereikt

Tijdens het plenaire ochtendprogramma van Bull Day werden de prestigieuze Cashcow Awards 2019 uitgereikt. Een initiatief van Cash magazine, Cashcow.nl en beleggersclub Bull Up. Aan het jaarlijkse beleggersonderzoek van Cash deden ruim 1.300 beleggers mee. Zij verkozen welke financial in vier verschillende categorieën een award waardig is. ACTIAM (Cash publieksprijs), Fintessa Vermogensbeheer (Beste vermogensbeheerder), Rabo&Crowd (Cash innovatieprijs) en Think ETF’s | Van Eck (Cash ETF-prijs) behoorden tot de gelukkigen (foto) die een award mochten ophalen.

Bull Day-dagvoorzitter Michiel van Vugt en coördinator van de Bull Up Beleggersclub Zita Chengadu een Cashcow Award 2019 reikten de awards uit.

Gouden tips

Eind vorig jaar was het nog allemaal kommer en kwel op de beurs. Gelukkig viel het voorjaar op de beurs vroeg dit jaar. Bull Day zette deze bullmarkt gewoon door. De hele dag door gaven beleggingsgoeroes als Martine Hafkamp, John Beijer, Willem Middelkoop en Nico Bakker Gouden Tips.

Ook interessant was het plenaire programma, de Bull Day Experience. Onder leiding van dagvoorzitter Michiel van Vugt deelden Bob Homan (ING Bank), Elwin de Groot (Rabobank), Ralph Wessels (ABN Amro) en Ivo Kuiper (Van Lanschot) hun macro-economische visie. Bovendien wijdde Hilde Veelaert (Actiam) uit over de voordelen van impactbeleggen en vertelde Peter Siks van BinckBank hoe je het beste je pensioen kunt aanvullen middels beleggen.

Verdieping

Voor de bezoekers die echte verdieping wilden, waren er diverse masterclasses. Onder meer Cees Smit (Today’s Vermogensbeheer), Martijn Rozemuller (Think ETF’s | Van Eck), Christophe Cox, (Commerzbank), John Beijer (Turbotrends) Peter Abma (OHV Vermogensbeheer) en Maarten Post (Stichting ZZP Nederland) lieten hun licht schijnen over actuele beleggingsthema’s. Ook thema’s als beleggen in hoogrentende mkb-leningen en vastgoed kwamen aan bod. Verder waren er diverse snelcursussen en korte talkshows met inspirerende gasten en interessante onderwerpen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.