Behaal meer omzet en tevreden klanten

0

Wist u dat uw binnendienst een grote rol kan spelen in het genereren van meer omzet en tevreden klanten voor uw advieskantoor? Tijdens HypoTop (10 t/m 28 mei) krijgen uw binnendienstmedewerkers de handvatten hiervoor aangereikt. 

HypoTop, hét event voor binnendienstmedewerkers/Client Officers, organiseert deze inspirerende online on demand masterclass speciaal voor uw binnendienst. Tijdens de masterclass gaat Peter Wormskamp van Helder Beheerd in op de kennis en vaardigheden die een Client Officer bezit en hoe deze omgezet kunnen worden in concrete resultaten.

Aan de hand van een casus laat hij zien hoe uw binnendienst een succesvolle actie kan opzetten, uitvoeren en winstgevend kan maken. Deze on demand masterclass (te bekijken van 10 t/m 28 mei) duurt 30 minuten.

Wormskamp is samen met Dirk van Haarlem eigenaar van Helder Beheerd. Hier geeft hij invulling aan hetgeen hem drijft ‘het beter laten werken van organisaties en de mensen die er werken’. Dat doet hij door project- en interim-management, trainingen en presentaties.

HypoTop

Het event HypoTop is opgericht om de binnendienstmedewerkers van hypotheek- en schadekantoren te ondersteunen in de transitie naar de toekomstgerichte commercieel gedreven functie van Client Officer. HypoTop vindt volledig online plaats van 10 t/m 28 mei 2021. Omdat u en uw medewerkers het druk hebben, is het programma zo samengesteld dat de deelnemers zelf het moment kunnen bepalen wanneer ze iets kijken.

Zet uw binnendienst tijdens HypoTop de volgende stap? Meld uw medewerkers direct aan of stuur dit nieuwsbericht aan hen door.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.