Bas Millenaar vindt in Van Bruggen geschikte partner

0

Van Bruggen Adviesgroep is een strategische samenwerking aangegaan met De Ondernemershypotheek van Bas Millenaar. Vanaf september gaat de franchiseketen ondernemers en zzp’ers adviseren die via het online platform vragen stellen over hun woon- en hypotheekmogelijkheden.

De ex-directeur van De Hypotheker lanceerde het platform vorig jaar met de ambitie om de huidige hypotheekaanvraagprocedure voor zzp’ers te vergemakkelijken. Om die ambitie waar te maken werkt De Ondernemershypotheek naar eigen zeggen alleen samen met geldverstrekkers die ‘Ja’ zeggen tegen ondernemers en zzp’ers. Millenaar verwacht door de samenwerking met Van Bruggen versneld op te schalen naar een professionele, landelijke dienstverlening aan de groeiende groep zzp-ers.

Keuze zelf of adviseur

Via een online checklist krijgen ondernemers en zzp’ers via het platform inzicht in wat er mogelijk is vanaf een bruto jaarinkomen van 30.000 euro. Na deze check kan de aanvraag in vijf stappen worden ingediend. De aanvraag kan op basis van execution only ingeschoten worden of via een adviseur van De Ondernemershypotheek of Van Bruggen Adviesgroep.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.