Bart Janknegt lid hoofddirectie VvAA

0

Bart Janknegt is toegetreden tot de hoofddirectie van VvAA Groep. Hij is verantwoordelijk voor de zogenaamde ‘Expertisegebieden’. Naast Janknegt zijn Kees Brouwer (voorzitter) en Freek Roelofs lid van de hoofddirectie.

Onder ‘Expertisegebieden’ vallen verzekeringen, juridisch advies, waaronder rechtsbijstand, sales en service, financieel en fiscaal advies, consultancy, opleidingen, teamcoaching en bancaire oplossingen waaronder hypotheken en vermogensopbouw.

Nieuwe governancestructuur

Janknegt trad 11 juni 2018 toe als directeur bij VvAA Groep en maakte reeds deel uit van het Management Team. Erno Kleijnenberg, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Met zijn benoeming implementeren we een nieuwe governancestructuur. Het Management Team is opgeheven. Daarmee verminderen we het aantal bestuurslagen.”

Twee dimensies

Kleijnenberg: “Deze benoeming kent twee belangrijke dimensies als het gaat om het verstevigen van onze marktpositie als integrale dienstverlener voor zorgverleners in Nederland. In de eerste plaats vereenvoudigen we in dat kader onze besturing zodat we meer vraag-gestuurd kunnen opereren. In de tweede plaats vullen we de hoofddirectie aan met expertise op een veelheid aan onderwerpen waarmee we VvAA-leden breed en optimaal ondersteunen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.