Bankgaranties Nationale Waarborg via HDN

0

Vanaf nu is het mogelijk om direct vanuit het Accelerate-softwarepakket geheel geautomatiseerd via HDN bankgaranties aan te vragen bij Nationale Waarborg en de benodigde stukken aan te leveren. Geeft Nationale Waarborg akkoord, dan wordt de gestelde bankgarantie ook weer via HDN teruggestuurd.

Het vanuit het crm- en/of adviespakket aanvragen en afgeven van de bankgarantie zorgt voor meer snelheid en gemak. De gegevens van de klant, de aan te kopen woning en de gewenste hypotheekconstructie zijn al beschikbaar in het softwarepakket voor het aanvragen van de hypotheek. Door deze gegevens te gebruiken, hoeven er geen dubbele handelingen meer plaats te vinden en is de kans op het maken van fouten ook kleiner. Kopers weten door het via HDN geautomatiseerd aanvragen van de bankgarantie bij Nationale Waarborg sneller waar ze aan toe zijn.

Accelerate is het eerste crm-pakket die het geautomatiseerd aanvragen van de bankgarantie mogelijk heeft gemaakt. HDN weet te melden dat binnenkort meer crm- en adviespakketten dit voorbeeld zullen volgen.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.