Bacheloropleiding met Wft-vrijstellingen

0

NIBE-SVV biedt aan medewerkers binnen en buiten de financiële dienstverlening een programma erkende HBO Bachelor- en Masteropleidingen, gericht op de Financial Services. Geldige Wft-diploma’s leveren een vrijstelling op binnen drie erkende Bachelors bij NCOI Hogeschool.

De opleidingen komen voort uit een samenwerkingsverband tussen NIBE-SVV, NCOI Hogeschool en NCOI University of Applied Sciences.

Een Wft-, Assurantie A- of FFP-diploma levert vrijstellingen op in de erkende HBO Bachelor Commerciële Economie (specialisatie Bank- en verzekeringswezen), Financial Services Management (FSM) en Bedrijfskunde (specialisatie Bank- en verzekeringswezen). Deze vrijstelling kan de duur van de opleiding tot zes maanden verkorten.

Carrièrekansen vergroten

Voor ambitieuze financieel dienstverleners die nog geen HBO-diploma hebben, schept deze samenwerking mogelijkheden, stelt de opleider. “Zij kunnen hun Bachelorgraad niet alleen in kortere tijd en voordeliger behalen, met een erkende HBO Bacheloropleiding vergroten zij tevens zowel binnen als buiten hun vakgebied hun carrièrekansen.”

De Ad-, Bachelor- en Masteropleidingen die NIBE-SVV aanbiedt, vallen onder het levenlanglerenkrediet.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.