Babs Dijkshoorn directeur MVO & Duurzaamheid bij Achmea

0

Babs Dijkshoorn is per 1 september 2022 benoemd tot directeur MVO & Duurzaamheid bij Achmea. Zij werkte de afgelopen elf jaar als manager Sustainability bij NN Group en daarvoor als businessmanager Duurzaamheid bij ABN Amro. Dijkshoorn volgt bij Achmea MVO-directeur Liesbeth van der Kruit op die met pensioen gaat.

Bianca Tetteroo, voorzitter Raad van Bestuur: “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid staan hoog op onze agenda. De afgelopen periode hebben we wezenlijke keuzes gemaakt waarmee we onze impact op deze terreinen verder kunnen vergroten. Vorig jaar is het programma ‘Achmea Samen Duurzaam’ gestart en ook de recente aanscherping van onze purpose betekent een stap vooruit. Door MVO en Duurzaamheid voortaan te laten aansturen door één directeur zetten we weer een belangrijke stap om nog gerichter en vanuit een geïntegreerde aanpak resultaat te boeken. Als verzekeraar, dienstverlener, belegger en hypotheekverstrekker en ook op het vlak van de interne bedrijfsvoering.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.