B2Bsure heeft voor elke klantvraag een expert

0

B2Bsure is een samenwerkingsverband van adviseurs nieuwe stijl. Op dit advieskantoor kiest de zakelijke klant zelf zijn adviseur en volgt alleen een factuur voor de diensten die hij nodig heeft. Flexibel, kostenefficiënt en bovenal klantgericht. Het concept sloeg aan en steeds meer zakelijke opdrachtgevers weten het advieskantoor te vinden.

In een traditioneel adviesbedrijf werken accountmanagers die de link vormen tussen de klant en het bedrijf. Probleem is dat deze accountmanagers soms wel 50 of zelfs 100 klanten hebben. Ze kunnen zich daardoor nooit gedegen verdiepen in de klant. Bovendien hebben ze nooit zo veel kennis dat ze alle problemen van al die 50 tot 100 klanten kunnen doorgronden en met financiële producten kunnen oplossen. In 2011 besloten de ondernemers Marcel Bezemer (foto) en Marcel Polk, die daarvoor als directievoorzitter bij Marsh Nederland werkten, dat het anders kon.

Een behoefte invullen

In de traditionele zakelijke markt was er volgens hen te weinig aandacht voor de klant. Daarbij zagen zij ook zeer deskundige verzekeringsprofessionals, die zich niet op hun plaats voelden omdat ze onvoldoende vrijheid kregen om écht gedegen adviezen te geven. Zo ontstond B2Bsure. Een bedrijf dat financiële vragen koppelt aan zelfstandige financiële deskundigen die expertise hebben in het aandachtsgebied waar de klant behoefte aan heeft.

Lees het hele gesprek met Marcel Bezemer en Marcel Polk in de nieuwe InFinance

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.