AWI krijgt voorwaardenvergelijking Rolls

0

CTS IT Softwareontwikkeling en Rolls Software zijn een samenwerkingsverband overeengekomen. Gebruikers van de AWI-software kunnen daardoor gebruikmaken van de vergelijking op premies en verzekeringsvoorwaarden via Rolls.

Tot nu toe voorzag het AWI-platform voor volmachtkantoren en serviceproviders alleen in een vergelijking op premie. Via de koppeling aan Rolls komt daar een vergelijking op polisvoorwaarden bij. “Onze propositie wordt hierdoor waardevoller”, zegt Jacco Ursinus, directeur Commercie en Business Development van CTS IT. “En het levert klanten een beter advies op.”

Verlost van dubbele invoer

Volgens Laurens Schoonhoven van Rolls worden AWI-gebruikers hiermee verlost van dubbele invoer. “De adviseur hoeft niet meer in Rolls te vergelijken en dan in een ander pakket de gegevens weer in te voeren.”

De koppeling tussen AWI en Rolls wordt als eerste gelegd bij serviceprovider Nedasco. De komende periode worden de andere gebruikers aangesloten. Het gaat in totaal om zo’n 6100 gebruikers, behorend bij 24 volmachtkantoren en serviceproviders.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.