Award voor autopolis van Allianz Direct en Centraal Beheer

0

Verzekeraars Allianz Direct en Centraal Beheer winnen de Geld.nl Awards Auto voor het eerste halfjaar van 2023. De prijzen reikt de vergelijkingssite elk halfjaar uit voor de beste autoverzekeringen op het gebied van prijs/kwaliteit en klantbeoordeling.

“We hebben hiervoor een objectieve meting ontwikkeld waarbij we kijken naar de premies van de autoverzekeringen, de voorwaarden en de klanttevredenheid over een autoverzekeraar” vertelt Amanda Bulthuis van Geld.nl. “Allianz Direct wint de prijzen voor de dekkingen beperkt casco en all risk. Centraal Beheer wint de prijs voor de beste WA-verzekering.”

Over de Geld.nl Awards Auto

De vergelijker heeft gekeken naar hoe vaak elke autoverzekeraar in de meetperiode bij de vergelijkingen van consumenten op positie 1, 2 of 3 stond op het gebied van prijs/kwaliteit. Bulthuis: “Dit is gebaseerd op onze eigen prijs/kwaliteit score waarbij we kijken naar de premie en belangrijkste voorwaarden, zoals de nieuwaarde- en de aanschafwaarderegeling, vervangend vervoer bij diefstal en of een autoverzekering dagelijkse opzegbaar is. We maken hierbij onderscheid in type dekking omdat bij beperkt casco- en all-risk dekkingen de voorwaarden meer verschillen per verzekeraar en bij deze dekkingen belangrijker zijn dan de bij WA- verzekeringen.”

Centraal Beheer kwam in maanden januari t/m juni 2023 zowel op prijs als op prijs/kwaliteit het vaakst als beste naar voren. Verder waarderen klanten Centraal Beheer gemiddeld met een 8,3, gebaseerd op 299 reviews. Bij zowel beperkt casco als de all-risk verzekeringen kwam Allianz Direct het vaakst als beste naar voren in de vergelijkingen op Geld.nl.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.