AVG en het verzuim- en re-integratiebeleid van werkgevers

0

Op dinsdagmiddag 26 juni organiseert de Nederlandse Vereniging Inkomen Adviseurs (NVIA) een regiobijeenkomst waarin onder andere de invloed van de AVG op het verzuim- en re-integratiebeleid van werkgevers aan bod komt. De brancheorganisatie is deze middag te gast bij Nedasco in Amersfoort.

Marc Houtman van Nedasco gaat tijdens deze bijeenkomst in op de rol van de casemanager en hoe deze ook na 25 mei nog schadelastbeheersing kan realiseren. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft eerder al aangegeven waar werkgevers op dit vlak rekening mee moeten houden. Houtman gaat hierop in en zal daarbij de oplossingen voor werkgevers schetsen, evenals de rol van de casemanager in de adviespraktijk.

Wet Arbeidsmarkt in Balans

In het tweede deel van de bijeenkomst komen de ontwikkelingen rond de Wet Arbeidsmarkt in Balans en WIA aan bod. Wordt de loondoorbetalingsverplichting teruggebracht naar 1 jaar en de WIA naar een duur van 5 jaar? Spreker Janthony Wielink nzal de aanwezigen meenemen in de laatste ontwikkelingen rond de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

 

 

 

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.