Avéro Achmea zet AOV-producten op Meetingpoint

0

Avéro Achmea stelt haar AOV-producten, Inkomen Continu Compleet en Inkomen Continu Compact, beschikbaar via het online transactieplatform van Meetingpoint, mp4all. Hiermee wordt het reeds op mp4all aanwezige AOV-assortiment van de Amersfoortse, Generali en Delta Lloyd uitgebreid.

Naast de standaard functionaliteit introduceert de verzekeraar een nieuwe module op mp4all: de ‘Snelle Premie Indicatie’. Hiermee kan de adviseur realtime een aantal scenario’s uitwerken voor de klant. Ruud Houtzager, marktmanager Inkomen bij Avéro Achmea: “Wij willen de adviseur ondersteunen om zijn toegevoegde waarde zichtbaar te maken. Heldere en toegankelijke offertes horen daarbij. Dat doen we voor AOV met het marktportaal mp4all.nl van Meetingpoint. De Snelle Premie Indicatie maakt een quick scan en vlotte oriëntatie mogelijk en dat helpt bij een goed advies. Voor de verwerking spelen de gestandaardiseerde werkprocessen en de snelle implementatie op het transactieplatform mp4all.nl een belangrijke rol.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.